![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szablon jeszcze przejdzie kosmetyke jeśli chodzi o budowe XHTML oraz dojdzie jeszcze kilka featursów,
Nie mniej jednak prezentuję pod oko fachowców : http://www.vertis.com.pl/fsp2b40/ Ten post edytował Bastion 27.06.2006, 14:49:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Może, ale to nie jest sql admin i nie ma w ogole zastosowania do podswietlania jednoklikiem. hmm, no chodziło mi zupełne nie o to :) sens mojej wypowiedzi był taki, że nic ne wskazuje na to, że akurat kliknięcie na dany rząd tabeli spowoduje pobranie pliku. PMA przytoczyłem jako narzędzie dość popularne, uzywane przez wielu użytkowników i warto zwrócić uwagę na to, że mogą oni z tego właśnie źródła (i z wielu innych) mieć swoje przyzwyczajnia. podsumowując, rozwiązanie obecne, jeżeli chodzi o download jest moim zdaniem zupełnie nieintuicyjne. Być może za to jest User Friendly, bo nie trzeba celować w link / ikonę do downloadu :) takie moje zdanie, jur czois :) pozdr. edit: co do ikon, zajrzyj do FamFamFam. Duży zestaw, fajne ikony z typami plików. Licencja Creative Commons - szczegóły na stronie. Ten post edytował siemakuba 26.05.2006, 20:56:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 07:37 |