![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szablon jeszcze przejdzie kosmetyke jeśli chodzi o budowe XHTML oraz dojdzie jeszcze kilka featursów,
Nie mniej jednak prezentuję pod oko fachowców : http://www.vertis.com.pl/fsp2b40/ Ten post edytował Bastion 27.06.2006, 14:49:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie prezentuje się ładnie. Jedna rzecz jednak mnie zmyliła. Jestem dość przyzwyczajony do phpMyAdmina, a i swoich listingach danych w jakichś cms'ach czy coś, kliknięcie na rządek tabeli powoduje stałe podświetlenie, coś jak zaznaczenie. U ciebie takie kliknięcie powoduje download pliku / wejście katalog dalej - dla mnie to mylące. Może zamiast tego ikona/link download? Może klinięcie w nazwę pliku?
co jeszcze: - podgląd obrazka wygląda kul, ale w moim odczuciu przydał by się przełącznik - widok z podglądem (tak jak teraz) / widok bez podglądu (zwykła tabela) - Joint Photographic Experts Group Image File - taki opis jpga to jak dla mnie przesada. Wystarczy chyba Obraz JPEG np. - fajną opcją byłby podgląd pliku tekstowego - tak jak to jest w przypadku obrazka - wydaje mi się, że świetnie nadałby się tu JS Lighbox (gdzieś widziałem przebudowaną wersję, gdzie do pop-Diva można ładować cokolwiek, np. wspomniany podgląd pliku tekstowego). Chodzi mi głównie o to, że fajniej/wygodniej by było pogdlądać sobie jakieś obrazki / teksty bez przechodzenia na kolejną stronę w tym celu - ikonki fajne, jedna uwaga - ikona .tar.bz2 (więc pewnie wszystkie archiwa) na pierwszy rzut oka bardzo mocno skojarzyła mi się z windowsową ikoną jpega. Właście dopiero rzut oka na rozszerzenie pliku uświadomił mi, że to jednak nie jpeg. na koniec powiem: dobra robota :) pozdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 10:29 |