![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
buduję drukowany katalog produktów. Jest to format A4, 300DPI. Chciałem projekt strony z katalogu przygotować w Photoshopie teraz nie chcę "na głupiego" uzupełniać liste produktów ręcznie... chciałbym importować listę (każdy produkt w nowej linii) do Photoshopa (ewentualnie Corel Draw 9) Ale nie wiem jak to zrobić... Czy ktoś wie jak się do tego zabrać? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Corel -> nie mam pojecia. Wiem tylko jedno - Corel sucks ;> (jeżeli wektory to tylko Illustrator, ale to moja opinia)
Photoshop -> jedyne co cie poratuje to jakis plugin, ale nie spodziewalbym sie jakichs pluginow do PSa ktore pozwola na jakies bardziej zaawansowane edycyjne zabawy z tekstem. Od tego Adobe ma InDesign raczej. Możesz zrobić sobie pole tekstowe, i wkopiowac do niego te liste produktow. Wybierasz text tool, [T], klikasz na warstwie i przeciagasz - pole tekstowe gotowe. pozdr. Ten post edytował siemakuba 26.05.2006, 17:19:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 02:39 |