![]() |
![]() |
-ODIDAS- |
![]()
|
Goście ![]() |
Prosze, blagam o pomoc.
W dniu dzisijeszym zaczalem szybki start nad budowaniem stron internetowych za pomoca php. Odziwo ksiazka ktora dzis kupilem jest napisana zrozumialym jezykim o tyle juz na wstepie pojawil sie problem. Dotyczy on otwierania plikow z rozszerzeniem ".php". Prosze mi powiedziec co powinienem zainstalowac, sciagnac na swojego dyskacza abym nie musial placic za serwer, a plik mogbym ogladac w przegladarce INTERNET EXPLORER. Czekam na odpowiedz. Dziekuuje.... Daniel |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to powiem tak:
primo: musisz sprawdzic jaki katalog jest ustawiony jako localhost, albo po wpisaniu do wyszukiwarki feazy: localhost powinna przywitać Cię strona głowna zainstalowanego serwera. Jezeli tak sie nie stanie to masz problem z serwerem ;/ secundo: czytanie dokumenetacji to nic strasznego, znajdz plik help albo readme i poczytaj, bo do konca nie wiem co masz zainstalowane ostatecznie, wiec i pomoc jest troche "na około" Ostatecznie jest jeszcze nieśmiertelne google ![]() (nie wiem jak jest po trzecie, wiec)3: Twoja stronka działa, ale poczytaj troche o składni 4: pamietaj o zapisywaniu stron z rozszerzeniem php, a nie html, bo to tez dość czesty błąd pozdr -------------------- ThE EnD oF ThE InTErnEt !
pasy zabezpieczające |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:24 |