![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2004 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Zacząłem działać w temacie sesji no i na początek postanowiłem napisać skrypt logowania:
Wszystko by było ładnie i pięknie, gdyby nie to, że jak zaznaczam "Pamiętaj mnie", to po ponownym uruchomieniu przeglądarki ciastko z identyfikatorem jest, ale znowu wywala mnie do logowania :/. Mógłbym mi ktoś powiedzieć na czym polega mój błąd, bo ślęczę nad tym już drugi dzień i coś mnie trafia (mówiąc ładnie). Próbowałem już chyba wszystkiego. Jedyne co przychodzi mi do głowy, że popełniłem jakiś błąd w konstrukcji (może jakaś funkcja jest w złym miejscu). PS. Wiem, że było już 100 razy na forum, ale odpowiedzi były typu 'takie logowanie jest beeee, skorzystaj z mojego' itp. Chodzi mi poprostu o to, żeby dowiedzieć się gdzie jest błąd. Pozdrawiam i dziękuję z góry za każdą pomoc. Ten post edytował covall 21.05.2006, 14:29:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2004 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za podanie linka do manuala, ale nie trzeba było, bowiem zawsze pierwsze co robię, to sprawdzenie w manualu.
Wydaje mi się, że próbowałem wszystkich rozwiązań opisanych tam, ale możliwe, że któreś pominął. Mógłbyś powiedzieć konkretniej o którą informację Ci chodzi? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 18:26 |