![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2006 Skąd: Okolice Warszawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Hej jak mozna by zmierzyc np. czas przebywania osoby na stronie. Od chwili wyjscia do zamkniecia przegladarki lub do przejscia na inny adres. Moze poprzez umisezczenie skryptow na kazdej w pod stronie onLoad onUnload zeby wykonywalo wtedy jakis zapis czasu z identyfikatorem sesji. Prosze o jakies rady. Pozdrawiam KrySpi |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2006 Skąd: Okolice Warszawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do konca o to mi chodzi. Chodzi mi o to zeby zapisywac w bazie danych np ile czasu ktos przegladal moja witryne. Nie pojedynczaa strone. Tylko ile trwalo wejscie na cala strone. Chociaz teraz tak mysle ze mozna by to rozbic na poszczegolne pod strony to mogloby byc jeszcze ciekawsze a potem ewentualnie jak bym chcial wyciagnac ile lacznie przebywal to wyciagnac z bazy wpisy o danym identyfikatorze sesji bo ten jest chyba za kazdym razem inny co wy nato?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 02:10 |