![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam prosiłbym o ocene lay`a.
Strona ma z założenia ma być o sztuce przetrwania - Survivalu. W topie nie będzie tak pusto ma być tam teskt z nazwą domeny jeśli zostanie zakupiona. Mile widziane konstruktywne krytyczne wypowiedzi (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/aarambo.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(mike_mech @ 2006-05-18 09:44:43) A ja mam kilka uwag. Kod 1. Bezsensowne uzycie znaczników <label> w formularzu. Po co one tam są? 2. Tło dla #nav li a:hover Po co skoro jest to jednolity kolor? (~Zajec już o tym tez wspomniał) Uh, teraz mnie osłabiłeś. Przecież właśnie do tego elementy label zostały stworzone! Do tekstu w formularzu opisującego pole. A kolor nie jest taki zupełnie jednolity, więc niech sobie obrazek będzie. Tym bardziej że ma wymiary ~ 10x1. Jedyna uwaga, która teraz mnie naszła, to że formularz wymaga lekkiej modyfikacji. Powinna być zastosowana któraś z poniższych wersji:
Wtedy kliknięcie tekstu elegancko focusuje pole. Ten post edytował Zajec 18.05.2006, 11:58:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 02:53 |