![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Regulamin korzystania z serwisu Gadu-Gadu (15 maja 2006 r.)
Cytat 4. Poprzez dokonanie zainstalowania oprogramowania służącego do świadczenia usług komunikatora Gadu-Gadu dostępnego na stronie internetowej http://www.gadu-gadu.pl, pobranie tego oprogramowania lub przystąpienie do korzystania z usług komunikatora Gadu-Gadu następuje zawarcie pomiędzy Operatorem a Użytkownikiem umowy o świadczenie usług na warunkach określonych w treści niniejszego Regulaminu oraz Licencji. 5. Korzystanie z usług komunikatora Gadu-Gadu może się odbywać wyłącznie w celach niekomercyjnych i wyłącznie dla użytku osobistego Użytkownika. Korzystanie z usług komunikatora Gadu-Gadu w celach zarobkowych bądź komercyjnych lub w celach związanych z prowadzoną jakąkolwiek działalnością gospodarczą bądź w związku z prowadzeniem takiej działalności może nastąpić wyłącznie na podstawie pisemnego porozumienia z Operatorem. Hehehe, wynika z tego że nie można w pracy pogadać przez GG z kolegą z pracy o tym nad czym pracujecie. Trezba skorzystać z innego komunikatora (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Widzieliście te zmiany? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i ok. Sam tez naklaniam osoby z mojego otoczenia do przejscia na inne komunikatory.
Jest jednak duza liczba ludzi, ktorzy bedac mniej swiadomymi uzytkownikami internetu, nie wyobrazaja sobie zmiany GG na cos innego. Moj znajomy korzysta z komputera tylko w celu napisania pracy i pogadania przez GG z innymi znajomymi. Mozna mu wytlumaczyc, ze jest cos lepszego niz GG. Co zreszta wiele razy robilem. Jednak jak on sam ma wytlumaczyc swoim znajomym aby zmienili GG na cos innego skoro nie ma dostatecznej wiedzy aby uwypuklic najwazniejsze elementy, a samemu uzywajac tylko podstawowej komunikacji (wysylanie wiadomosci) nie jest w stanie zwiekszyc atrakcyjnosci innych roziwazan - bo w koncu i w GG mozna wysylac wiadomosci, wiec po co sie przenosic? Napisales, ze w firmie udalo Ci sie zmienic przywyczajenia ale ciekaw jestem ile z tych ludzi po powrocie do domu korzysta nadal z GG ? Wg. mnie jest tu zamkniete kolo bo poza technologia w jakiej pracuje komunikator wazne jest to aby mozna bylo wogole z kims sobie pogadac. Ktos mogl by zadac pytanie: po co mi Jabber skoro zaden z moich znajomych go nie uzywa i nie chce go zmienic? Po prostu ta piramida przekonywania znajomych predzej czy pozniej zatrzyma sie na osobach, ktore nie beda chcialy zmieniac komunikatora i zatrzyma dalsza ekspansje. Ten post edytował Seth 16.05.2006, 17:36:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 08:25 |