![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Zastanawiam się nad założeniem konta bankowego internetowego. Jakie jest wasze doświadczenie z kontami internetowymi. Uważacie je za bezpieczne? Bo wygodniejsze to na pewno są. Acha i zastanwaiam się nad Inteligo, co o tym sądzicie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(DeyV @ 2006-05-11 00:50:21) Cytat Przy okazji zadam pytanie - mam zamiar założyć drugie konto do płatnosci przez internet. Czy jakiś bank oferuje karte VISA (tą płaską) którą można płacić przez internet? Bo coś takiego obiło mi sie o uszy. w mBanku karta Visa przeznaczona tylko do płatności elektronicznych jest dostępna, za chyba 15 albo 25 zł rocznie. Obsługa jest bardzo wygodna - ma ona osobną pulę, którą można naładować lub rozładować, co dodatkowo podnosi poziom bezpieczeństwa środków. DeyV nie wiem czy jemu chodzilo o wirtualna VISA (eKarte), w mBnaku jest dostepna plaska karta kredytowa VISA Electron. Wirtualna VISA wystarcza do wiekszosci zakupow internetowych jednak nie do wszystkich np eBay, paypal.com, wiec zalezy jakie zakupy planuje spenalzo. Wirtualna karta jest dla ludzi nie spelniajacych warunkow kredytowych, jezeli ktos ma stale dochody to lepiej wziasc normalna karte bo jest bardziej uniwersalna. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 21:02 |