![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Zastanawiam się nad założeniem konta bankowego internetowego. Jakie jest wasze doświadczenie z kontami internetowymi. Uważacie je za bezpieczne? Bo wygodniejsze to na pewno są. Acha i zastanwaiam się nad Inteligo, co o tym sądzicie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja powiem tak - korzystam z mbanku praktycznie od poczatku jego istnienia i nie wyobrażam sobie co jeszcze by mogli poprawić (z rzeczy realnych oczywiście). Wszystko jest za darmo lub jakies groszowe sprawy, wygodnie, miła obsluga na infolinii, dużo produktów bankowych (fundusze, akcje, subkonta,karty, kredyty itd itp).
Dwa lata temu zakladalem firmę. Powiedziałem sobie, że może to troche głupio mieć konto internetowe dla firmy. Poszedłem do filii pewnego banku (dość dobrego) i po 30 minutach w kolejce straciłem ochotę... 1 Telefon do mBanku i konto firmowe było aktywne - za darmo, z darmowymi przelewami do zus i podatkowymi. Jest to chyba jedyna marka, której tak ufam i chętnie wszystkim polecam. Inteligo nie testowałem - z tego co się orientuję to mają kilka "bajerów" jak powiadamianieo operacjach na sms itp, ale są chyba znacznie drożsi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 11:48 |