![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Zastanawiam się nad założeniem konta bankowego internetowego. Jakie jest wasze doświadczenie z kontami internetowymi. Uważacie je za bezpieczne? Bo wygodniejsze to na pewno są. Acha i zastanwaiam się nad Inteligo, co o tym sądzicie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
ja również korzystam z mBank. I jestem bardzo zadowolony.
Tym bardziej, że, o czym nie wszyscy wiedzą, wszystkie bankomaty Banku Zachodniego wypłacają pieniądze z mBanku bez prowizji (dowolna kwota - tylko dranie bilonu nie chcą wydawać (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ) Korzystam również z Funduszy inwestycyjnych, i przyznam, że to jest świetna sprawa. Można też obracać papierami wartościowymi, ale osobiście nie korzystałem - nie wiem. Kolejna zaleta - darmowe prowadzenie rachunku firmowego - naprawdę spora oszczędność w porównaniu z niektorymi ofertami konkurencji. A co do mPunktow - nie ma ich zbyt wielu, ale przez 3 lata korzystani z rachunku - tylko raz zastanawiałem się nad tym, czy by nie wybrać się do puntu - ostatecznie załatwiłem wszystko z domu:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 07:04 |