![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Zastanawiam się nad założeniem konta bankowego internetowego. Jakie jest wasze doświadczenie z kontami internetowymi. Uważacie je za bezpieczne? Bo wygodniejsze to na pewno są. Acha i zastanwaiam się nad Inteligo, co o tym sądzicie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja Ci powiem tylko tyle mialem konto w mbanku i bardzo bylo to niewygodne z kilku powodow.
1. Jak chcialem wplacic gotowke na konto to w krkaowie byl tylko 1 wplatomat gdzie to mogelm zrobic. Na poczcie czy w innym banku nie ma sensu bo zdzieraja prowizje. 2. Nie moglem nic zalatwic osobiscie bo nie ma oddzialow mbanku. Telefonicznie nie zawsze mozesz zrobic wszystko. 3. Nigdy sami mi niczego extra nie zaoferowali. Inteligo z tego co wiem to PKO czyli ok bo masz sporo odzialow i bankomatow, w mbanku bezprowizyjnie mozesz korystac tylko z bankomatow euronet gdzie minimalna wyplata gotowki to 50 zl. Nie sugeruj sie tym gdzie daja wieksze oporcentowanie bo taka jest prawda ze przy kwotach ponizej kilka tysiecy to nie robi prawie zadnej roznicy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 11:04 |