![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam !
mam taki problem: gdy chce uploadować obrazek na stronę to piszę taki tekst : "Powtórzone wyst?pienie '255' dla klucza 1" co to może oznaczać ... aha i jeszcze dodam, że trzeba się zalogować żeby dodać obrazek na stronie www.autaterenowe.pl, ale z wiadomych przyczyn loginu i hasła nie mogę podać... bo jest to dostęp do panelu administracyjnego stroną... czy to jest błąd w kodzie, bo od niedawna tak mam, a bardzo zalezy mi na naprawie tego błędu...a ja niestety się nie orientuje w tym ;/ z góry dziękuje za konkretne rady! pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Spirit86 @ 2005-08-02 00:04:16) Cytat(nocnyMark() @ 2005-07-14 09:04:22) tinyint (maksymalna wartosc tej kolumny to wlasnie 255) i zmien ja np na kolumne typu integer (int) w tinyint maksymalna wieklość liczby to 127.... no nie zupelnie, choc to stary temat to odpowiem cytat z: (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/num...e-overview.html) TINYINT[(M)] [UNSIGNED] [ZEROFILL] A very small integer. The signed range is -128 to 127. The unsigned range is 0 to 255. " title="Zobacz w manualu php" target="_manual nie ma zadnego innego typu kolumny w mysql ktory ma maxymalna wartosc 255, a przy autoincremencie jezeli sie osiagnie max wartosc kolumny to wlasnie wyskakuje błąd "Powtórzone wyst?pienie '255' dla klucza 1" takze Spirit86 jak juz kogos poprawiasz to przynajmniej sprawdz o czym mowisz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 13:49 |