![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
Mam taki dylemat i nie wiem co zrobić proponują 900 zł za 8 godzin dziennie ( 160 godzin miesiecznie ) pracy , programista aplikacji webowych itp itd. dodam tylko że do pracy bym mial 1 godzine w 1 stronę. praca w katowicach Ten post edytował acztery 28.04.2006, 22:38:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Ja uważam, że zależy to od osoby, która bierzę pracę. Czy 900 PLN to dla niego zadawalająca suma czy też nie. Napewno taka praca da nam doświaczenie, które jest bardzo istotne. Od siebie mogę powiedzieć Tyle, jak dla mnie 900 stów jako informatyk to bardzo mało, ale myślę że Tyle ile zarabiamy w znaczących stopniu zależy na doświadczeniu, umiejętnościach. Tak jak napisał spenalzo od razu nie będziemy zbijać kokosów. btw. rozmawiamy o tym ile wg. nas powinien zarabiać informatyk czy programista? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:41 |