![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
Mam taki dylemat i nie wiem co zrobić proponują 900 zł za 8 godzin dziennie ( 160 godzin miesiecznie ) pracy , programista aplikacji webowych itp itd. dodam tylko że do pracy bym mial 1 godzine w 1 stronę. praca w katowicach Ten post edytował acztery 28.04.2006, 22:38:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te wszystkie teksty typu "To idź pracować do fabryki[...]" to jest farsa.
Problemem jest to że często płaca jest niewspółmierna do kwalifikacji i wykonywanej pracy. Specjaliści powinni dostwać więcej pieniędzy od "przynieś, podaj, pozamiatacza", ale też to rozsądnie powinno wyglądać. Taki facet z taśmy (nie chce tu nikogo urazić) dostaje swoje 1200, a jakiś specjalista(!) z utrzymania ruchu, który musi być zawsze dostępny całą elektrykę i np. hydraulikę ma w małym palcu dostaje 1300. (przykład z życia wzięty, moi znajomi). Albo kiedy całkiem dobry programista Delphi (nie twierdzę że super doświadczony i geniusz) dostaje 1000, a jego szef, teoretycznie(!) manager projektu dostaje 2000 praktycznie za nic. Nie chce mi sie gadać o budżetówce, bo to jest już farsa do kwadratu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 15:16 |