![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Warszawa | Jankowce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie pytanie - co jest nie tak - od 3 miesiecy poszukje do zasilenia zespolu 2 programistow - odzewu prawie wcale - oferty umieszczane wszedzie gdzie sie tylko - chodzi o stala prace w warszawie w calkiem sporej firmie rozwijajacej sie z dobrym wynagrodzeniem i dobrymi warunkami - jednak chetnych jak na lekarsto. Wiec moze mi ktos odpowie gdzie sa ci bezrobotni - gdzie sa ci programisci ktorzy nie maja co robic (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Wiem ze wakacje sie zblizaja - ale chyba wszyscy nie wyjechali. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Wykrywacz @ 2006-05-04 10:56:33) A w czym problem, większość firm im bardziej markowe tym bardziej paćkają. Wypisują chyba cały słownik jeżyków i nazw programów jakie są dostępne na rynku. Ja rozumiem inf. musi wiedzieć wszystko. Kiedyś pewnego dnia stwierdziłem że piernicze, jak nieznam to poznam wyższego niemam mimo że trzeba i zaczołem wysyłać też i na takie. Co się okazało dostałem prace w banku jako informatyk i .... no i włąsnie wszystkie te wymagania które opisali wcale nie były potrzebne.... Stąd nie dziwota że niema jak zamiast przemyśleć co jest potrzebne wypisuje się wszyskto. To jest chyba główną przyczyną tego "bezrobocia". Firmy jak szukają programisty php to jeszcze potrwafią tak egzotyczne języki programowania dorzucić do wymagań, że się w pale nie mieści. Co powiecie na mały teścik takich firm? Zebrać tak z 5-10, powysyłać kilka zgłoszeń i się sprawdzi co i jak. Ciekawe jakie byłoby zainteresowanie i komu z nas udałoby się coś wynegocjować za dobre pieniądze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 17:13 |