![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Warszawa | Jankowce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie pytanie - co jest nie tak - od 3 miesiecy poszukje do zasilenia zespolu 2 programistow - odzewu prawie wcale - oferty umieszczane wszedzie gdzie sie tylko - chodzi o stala prace w warszawie w calkiem sporej firmie rozwijajacej sie z dobrym wynagrodzeniem i dobrymi warunkami - jednak chetnych jak na lekarsto. Wiec moze mi ktos odpowie gdzie sa ci bezrobotni - gdzie sa ci programisci ktorzy nie maja co robic (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Wiem ze wakacje sie zblizaja - ale chyba wszyscy nie wyjechali. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety zgadzam się, wraz ze startem czwartego roku zacząłem pracować jako programista i z dnia na dzień uczelnia spadła na tak daleki plan że stała się po prostu nie ważna.
Męczę się już tak drugi rok, teraz obrona więc już koniec moich męczarni. Ale robię to tylko po to by mieć ten cholerny papier. Bo dwa lata doświadczenia to średni element przetargowy, ale dwa lata doświadczenia w chwili uzyskania dyplomu już takim błachym nie jest. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 02:12 |