![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Warszawa | Jankowce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie pytanie - co jest nie tak - od 3 miesiecy poszukje do zasilenia zespolu 2 programistow - odzewu prawie wcale - oferty umieszczane wszedzie gdzie sie tylko - chodzi o stala prace w warszawie w calkiem sporej firmie rozwijajacej sie z dobrym wynagrodzeniem i dobrymi warunkami - jednak chetnych jak na lekarsto. Wiec moze mi ktos odpowie gdzie sa ci bezrobotni - gdzie sa ci programisci ktorzy nie maja co robic (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Wiem ze wakacje sie zblizaja - ale chyba wszyscy nie wyjechali. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ustalmy na koniec o co nam chodzi, piszesz tutaj o TCO ok, TCO wyróżnia dwie grupy kosztów jedna z nich są koszty bezpośrednie w skład, których wchodzą: oprogramowanie, praca informatyków i sprzęt. wiec TCO nie jest metoda obliczania kosztów pracy ponieważ koszty pracy są podkategoria kategorii kosztów bezpośrednich wg. TCO. Ty starasz się udowodnić ze miesięczny koszt pracownika, który otrzymuje wynagrodzenie w wysokosci 1400 netto to 3-4 tysiące co ja uznałem za delikatnie mówiąc mijanie sie z rzeczywistością
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 17:45 |