![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Warszawa | Jankowce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie pytanie - co jest nie tak - od 3 miesiecy poszukje do zasilenia zespolu 2 programistow - odzewu prawie wcale - oferty umieszczane wszedzie gdzie sie tylko - chodzi o stala prace w warszawie w calkiem sporej firmie rozwijajacej sie z dobrym wynagrodzeniem i dobrymi warunkami - jednak chetnych jak na lekarsto. Wiec moze mi ktos odpowie gdzie sa ci bezrobotni - gdzie sa ci programisci ktorzy nie maja co robic (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Wiem ze wakacje sie zblizaja - ale chyba wszyscy nie wyjechali. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm no ok, jesli tak to liczycie, to zapomnialem dodac ze pracownik byl zatrudniony na najnizsza place rynkowa, czyli ok 650 netto, czyli hm nie pamietam doklaadnie 850brutto+-? Tez z tego 4k wychodzi?
Chodzi mi o to, ze odkad ten grafik byl, robilismy duzo szybciej projekty, i one mialy tez ta dusze. Klienci byli zachwyceni. Po miesiecznych rozmowach szef chcial dac 200pln podwyzki, jednak grafik zenil sie w tym roku, wiec ta kwota byla nie do dopuszczenia - caly czas umowa na minimum. Patrycjusz - bron boze nie chce sie z toba klucic, bo jako pracodawca masz wieksze pojecie o tym niz ja, to sa jedynie uwagi moje jako pracownika ktory stal obok konfliktu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 11:08 |