![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Warszawa | Jankowce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie pytanie - co jest nie tak - od 3 miesiecy poszukje do zasilenia zespolu 2 programistow - odzewu prawie wcale - oferty umieszczane wszedzie gdzie sie tylko - chodzi o stala prace w warszawie w calkiem sporej firmie rozwijajacej sie z dobrym wynagrodzeniem i dobrymi warunkami - jednak chetnych jak na lekarsto. Wiec moze mi ktos odpowie gdzie sa ci bezrobotni - gdzie sa ci programisci ktorzy nie maja co robic (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Wiem ze wakacje sie zblizaja - ale chyba wszyscy nie wyjechali. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktem jest, że brak papierka jest dużą wadą i choćby nie wiem co, ciężko osobie bez studiów znaleźć prace, nawet jeśli sporo umie.
Wiem, bo ja też miałem problemy. Aczkolwiek znalazła się firma, która zdecydowała się mnie zatrudnić, także na okres testowy póki co. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 03:06 |