![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, startuje dopiero z ajaxem i na początku trafiłem na taki problem, chciałem napisać sobie kod do mojej galerii zdjęć tak aby ładować fotki bez przeładowanania strony no i kodzik wygląda tak:
i plik test.php
i wszystko działa ok w pole formularza wpisuje sobie nazwe zdjecia i zdjecie jesli istnieje jest ładowane, ale chciałem uzyskać efekt taki że podczas gdy zdjecie się ładuje wstawiało mi tego diva z informacją o tym że fota jest w trakcie ładowania a tak się nie dzieje, div z infem o tym ze fotka sie laduje pojawia sie i znika po czym fotka laduje sie normalnie tak jakbym wklepal po prostu adres Ten post edytował dyktek 24.04.2006, 14:50:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie pomogło wynik działania można zobaczyć tutaj KLIK
choć wydaje mi się że problem polega na tym że plik test.php zwraca kod
więc teoretycznie już jest wynik który jest kodem dla zdjęcia, który jest wstawiany na strone, i nie wiem czy metoda onLoading czeka na zdjęcie czy gdy tylko dostanie kod juz je go przekazuje jako załadowaną treść |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 21:21 |