![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2006 Skąd: Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam forumowiczow. Zrobilem taka oto ankiete:
No i nie chce mi to dzialac. Jak na moje oko (chociaz dopiero zaczynam uczyc sie php) to jest wszystko oki. Zapytania sa dobre bo je sprawdzalem w phpMyAdminie. Glosy sa tez dobrze dodawane do bazy. A jednak zamiast wyswietlac dobre wyniki wywala mi caly czas ze oddano 7 glosow i proporcje w glosch 43% do 57%. Probuje to juz rozgryzc dluzszy czas ale jakos nic mi z teg nie wychodzi. W przegladarce czyscilem pamiec podreczna i takie tam ale to nic nie dalo. Jesli ktos widzi tu jakis blad to prosze o info. Pozdrawiam. Ten post edytował lukash82 21.04.2006, 16:08:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ża tak sie zapytam po co ci liczba w danym wierszu
jak mniemam ma to być ankieta z odpowiedziami na TAK lub NIE czyli moim zdanie wystarcy coś takiego
nie wiem czy o coś takiego ci chodzi i jak chcesz to zaprezentować (aż się coś takiego prosi o wykres (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 09:25 |