![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nowy wątek (za pozwoleniem nospora) w formie kontunuacji tematu zamieszczonego ags - Nowe zmienne konfiguracyjne : cache (boolean), cache_expire (int) - definiujace parametry cache template_php (string), template_txt (string) - sciezki dostepu |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja osobiscie bardzo potrzebowalbym mozliwosci podpinania latwo funkcji z phpa, a to dlatego ze mam w jakiejstam klasie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) jakąśtam funkcję odpowiedzialną za tworzenie linków. i teraz w ukochanym smarty robie tak oto:
Kod {create_link a=usun b=$item->id} i przepuszczane jest przez generatorek - w razie potrzeby robie w 10 min easy urle itp itd.Bastion, jestem nie pocieszony - spozniles sie. 99% projektów jakie mam na barku stoi na smartym, nie wiem czy sie przerzuce z powodów kompatybilnosci - no chyba ze dalbys rade uczynic suppport skladni smartowej ( wiem ze byś nie dał bo to nie ma sensu ), a widze ze kameleon daje rade w 21 wieku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 04:16 |