![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z mod_rewrite; dziala ladnie na Windowsie na ktorym mam postawiony serwer Xampp (lokalnie), a nie chce juz dzialac na Linuxie na ktorym rowniez dziala Xampp - ponizej kod pliku: Kod Options FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteRule ^admin/?$ admin/index.php [L] RewriteRule ^prod_([A-Za-z0-9-]+).html/?$ ./products.php?category=$1 [L] RewriteRule ^product,([A-Za-z0-9-]+),([0-9-]+).html/?$ ./details.php?name=$1&id=$2 [L] RewriteRule ^aktywacja,([A-Za-z0-9-]+)/?$ ./skrypt__newsletterpotw.php?haslo=$1 [L] RewriteRule ^([A-Za-z0-9-]+).html/?$ index2.php?pgname=$1 [L] Czy mozecie mi podpowiedziec co jest nie tak ? Pozdrawiam Maciek -------------------- Personal portfolio: www.ziehlke.com
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no fakt- tego nie napisalem - tylko te regulki mi nie dzialaja, a zwlaszcza te gdzie na koncu ma dopisywac .html
-------------------- Personal portfolio: www.ziehlke.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 11:15 |