![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wirtualna ściana to miejsce, gdzie każdy będzie mógł dodać własny plakat reklamujący jego impreze. Taki plakat będzie jednocześnie odnośnikiem do strony zawierającej dodatkowe informacje o promowanym wydarzeniu.
Wirtualna ściana będzie częścią większego projektu który tworzę, DziejeSie.pl Proszę o ocenę zarówno pomysłu, wykonania jak i designu. ------------------------------------------- Pod tym samym adresem dostępna jest już druga wersja mojej ścianki. Dodane możliwości to: definiowanie tagów dla każdego plakatu oraz wyszukiwarka tych tagów, a także RSSy Zapraszam więc na Imprezy, koncerty, plakaty Ten post edytował Vengeance 16.04.2006, 17:16:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie udało mi się włożyć na serwer drugą wersję ściany. Problem sprawiało PDO, którego do tej pory firma ETAP.pl nie zainstalowała pomimo moich próźb (już nawet nie odpowiadają na maile, czekałem miesiąc).
Napisałem więc własną mini imitację PDO. W obecnej wersji (tj. 2) ściany dostępne są tagi i wyszukiwarka tychże, a także kanały RSS dla dowolnej z kategorii jak i całego serwisu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 03:28 |