![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Wiem, że było już tysiące takich tematów, jednak nifgdzie nie znalazłem tego co potrzebuję. Jeżeli gdzieś taki był to sorry, usńcie temat.
Otóż napisałem skrypt na logowanie oparty na sesjach. I chciałbym teraz, abty wyświetlało mi ilość niezalogowanych użytkowników przebywających na stronie, oraz loginy tych zalogowanych. Zupełnie nie wiem, jak się za to zabrać. Będe wdzięczzny, jeżeli jakoś mi pomożecie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze dodawaj jakieś chociaż drobne komentarze do skryptu bo tak jest on bardzo nieczytelny.
Spójrz na mój stary skrypt dotyczący tego samego (ten skrypt "na początku" nawet jest dobry, tylko psuje sie przy wiekszej ilosc userow on-line, przez to, ze ma jakis blad przy zapisywaniu do pliku; dlatego nie chcialo mi sie juz go poprawiac i przerzucilem sie na sql, ) , ale mysle, ze zasada jak to ma wygladac jest jasno przedstawiona
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:07 |