![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2003 Skąd: Stargard Szcz. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzie!!!
Jestem poczatkujacy i mam pytanie! Ile czasu potrzebowaliscie na opanowanie jezyka php? [KaMeLeOn]: Wątek przeniesiony z forum php... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php mozna sie uczyc, uczyc i uczyc ...
Z php, C i C++ jest bardzo fajny zwiazek. Po poczatkach z php latwiej zaczac z C i jest ono malym kroczkiem w strone C++. Przesiadanie sie z C na php daje nam wrazenie jazdy z gorki. Przesiadanie sie z C++ nie powinno nastreczac problemow z php. Poczatki z php najlepiej zwiazac z dosc ogolnym zapoznaniem sie skladni jezyka, podstawowych funkcji i studiowania kodu prostszych aplikacji. Pozniej przychodzi czas dlugiego wymeczania wlasnego dzialajacego kodu aplikacji. Kolejny krok to tworzenie coraz bardziej zlozonego kodu, z coraz wiekszymi mozliowsciami, wiekszym przekrojem przez technologie, aby dojsc do uczestnictwa w projektach tworzonych przez wielu developerow (dodajac swoje wieksze lub mniejsze ich moduly). Majac manuala pod reka mozna dosc szybko przyswoic kolejne zastosowania php, choc czasem odbywa sie to z dosc duzym bolem. Tak wyglada spojrzenie na php z mojej strony. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 09:57 |