![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawie tydzien temu wystawilem takie ogloszenie
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=45037 Po prawie tygodniu emisji otrzymalem 1 odpowiedz. Bede wdzieczny za informacje co Was powstrzymuje przed zlozeniem swojej aplikacji. lokalizacja? jezyk? placa? Jak dla mnie jest to naprawde ciekawa oferta i do tego calkiem przyzwoicie platna, ale moze sie myle? Moze cos zle/niejasno napisalem w tym ogloszeniu? pozdrawiam tk Ten post edytował borcenty 12.04.2006, 22:56:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja widze jeden pdostawowy problem w Twoim ogłoszeniu. Mianowicie to, że zostało ono umieszczone na tym forum.
Mieszkam w Krakowie(jeszcze), pracuję m.in. dla jednego z największych portali internetowych. O dziwo każdy programista z jakim się spotkałem w tej firmie był niesamowitym fachowcem (wydaje mi się, żze mało kto z tego forum miał doczynienia z tym co jest tam robione) a jednak nikt nawet nie słyszał o php.pl! Piszę poważnie. Spróbój w prasie, serwisach pracy. JEdnak teraz pojawia się drugi problem... Dla kogo oni mają pracować? Jesteś ich znajomym czy pracownikiem? Wszystko to jakieś dziwne. Napewno odzewy by był gdyby w Polsce istniało już jakieś biuro. Jeden z moich znajomych pracuje dla firmy z USA, która w Krakowie otworzyła swoje biuro programistyczne. Ale oni najpierw otworzyli swoją placówkę a dopiero później zaczeli szukać... Ostatnia sprawa to Kraków. Tutaj naprawdę liczą się wysokie zarobki. Każdy programsita, który podszkoli się w programowaniu i nauczy się więcej niż php idzie do Sabre, Motoroli albo Ericpola. Ciężko na takm rynku znaleźć dobrych programistów, wszyscy są wyłapywani. Może spróbój na śląsku gdzie także są specjaliści, uczelnie techniczne ale nie ma dobrych firm. Sam bym z chęcią spróbował ale niestety wyprowadzam się z Krakowa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 15:06 |