![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taką funkcję:
którą wywołuję w indexie tak: settings('sitetheme'); co powoduje wyświetlenie błędu Cytat Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in ... on line 100 struktura tabeli: Kod id var value (..) (...) (...) 3 sitetheme nowy co robię źle? bo wygląda mi na to, że w funkcjach nie da się wykonywać zapytań, w co średnio chce mi się wierzyć.... Ten post edytował ColdFire 14.04.2006, 13:18:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat gdzie masz uchwyt do połączenia z bazą? mysql_query" title="Zobacz w manualu php" target="_manual: Cytat Jeżeli identyfikator_połączenia nie został podany, wykorzystywane jest ostatnio otwarte połączenie ~krzychu, wydaje mi się, że warny nie są po to, żeby "karać" "nadgorliwych" uzytkowników, wiesz? powiedz mi, który punkt regulaminu złamałem? Cytat Ale tego już LBO nie zauważył, bo nie było tego w moim poście na to nic nie napisze.. :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 05:05 |