![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawie tydzien temu wystawilem takie ogloszenie
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=45037 Po prawie tygodniu emisji otrzymalem 1 odpowiedz. Bede wdzieczny za informacje co Was powstrzymuje przed zlozeniem swojej aplikacji. lokalizacja? jezyk? placa? Jak dla mnie jest to naprawde ciekawa oferta i do tego calkiem przyzwoicie platna, ale moze sie myle? Moze cos zle/niejasno napisalem w tym ogloszeniu? pozdrawiam tk Ten post edytował borcenty 12.04.2006, 22:56:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja widze takei minusy tego ogloszenia:
1) Lokalizacja. Moze nikt z tej okolicy nie jest zainteresowany taka praca, albo nie ma oczekiwanych umiejetnosci. 2) www.hosting365.com nie jest znany na naszym rynku, a wiec zaufanie do firmy moze byc mniejsze. 3) Oferta skladana jest przez Ciebie, a nie przez firme. Dodatkowo CV trafia do Ciebie, a nie do firmy (gdyby np. adres mailowy byl z domeny firmowej, wzbudzalo by to wieksze zaufanie). 4) Znajomosc jezyka angielskiego - z zaznaczeniem, ze bedzie trzeba kontaktowac sie z pracodawca w tymze jezyku. Dodaktowo "skontaktuje sie z kandydatami telefonicznie celem ustalenia znajomosci jezyka". Sadze, ze przecietny forumowicz nie podjal by sie takiej pracy - moze nie czuc sie na silach, moze do tej pory nie mial okazji rozmawiac z kims po angielsku, przez co moze czuc sie nei pewnie. 5) CV w jezyku angielskim - j/w Gdyby nie lokalizacja i z mojej strony brak zaufania do firmy, ktorej nie znam, pewnie bym zglosil CV. Ale to jest tylko moje zdanie. To chyba tyle. Poza tym najlepiej zglaszac takei ogloszenia na pracuj.pl - tam powinien byc wiekszy odzew na tego typu ogloszenia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 04:48 |