![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
W tym wątku proszę zamieszczać pytania dotyczące skryptu "jPortal"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z moim portalikiem ( tekstowym ) a mianowicie nie otwiera mi się podstronka jak należy , kiedyś miały na niej być jakieś fotki ale ich nie ma .
Chciałbym aby skrypt jedynie gwarantował wejście na hasło i otwierał czystą stronkę do zabudowania . poniżej zamieszczam oryginalny skrypt : ( 24-01-2004.txt ) .................................................................
.................................................................... Po wklepaniu hasła owszem rusza dajlej ale pokazuje że wystąpiły jakieś nieznane mi błędy .: po wklepaniu hasła to się wyświetliło : .......................................................................... 29 styczeń 2004 r. 18. urodziny Łukasza Tego dnia urodziny miał mój kumpel - Łukasz i z tego powodu urządziłem sesje zdjęciową... Jeśli chcecie zobaczyć zdjęcie i zobaczyć detale, wystarczy kliknąc na dane zdjęcie. Warning: opendir(gfx/hp/29-01-2004): failed to open dir: No such file or directory in /var/www/sites/yoyo.pl/a/n/andruch-priv/txt/hp/29-01-2004.txt on line 7 Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /var/www/sites/yoyo.pl/a/n/andruch-priv/txt/hp/29-01-2004.txt on line 9 Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /var/www/sites/yoyo.pl/a/n/andruch-priv/txt/hp/29-01-2004.txt on line 22 ................................................................ (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/ohmy.gif) Bardzo proszę o pomoc . z góry dziękuję - Andrzej . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 03:07 |