![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do was pytanie, Microsoft nie chce mi odpowiedzieć i każe czekać na oficjalne info.
A ja chciałbym się dowiedzieć, może wiecie, albo nawet jesteście wstanie podać linki gdzie pisze cokolwiek więcej poza microsoftowym bełkotem, albo komentarzami nic niewnoszącymi. Ja osobiście(zawsze to robie przed nowym wydaniem), mocno się napaliłem na viste. Prawdopodobnie, jak przy każdej wersji od 3.11 rozczaruje się . Vista będzie jak polskie gry komputerowe (zacofane i ze strasznymi wymaganiami). Ale to są moje podejrzenia, może macie jakieś info. (kurde pamiętam jak rozbudowałem swój komputer z 2mb ramu do 8 a potem 32 żeby 95 ładnie chodził ). // Poprawiłem - jeżeli dalej są to już wina Worda nie moja:P każe - kazać a nie karze - karać - DeyV Ten post edytował DeyV 17.03.2006, 18:20:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
RZecz polega na tym, że platforma i386 (tak to nazwijmy, by nie było niejasności) to nie tylko Windows. To także, jak sam wspomniałeś linux oraz unix. Np. FreeBSD (na bazie którego powstał i jądra którego używa MacOS X).
O słabościach platformy i386 również wiadomo nie od dziś, i z makiem ona nie wygra. Tak więc skończcie te wojny systemowe. Wątek był o nowym windowsie i uszanujmy to. Są ludzie, którzy nie używają maca bo nie stać ich/nie lubią/nie chcą/nie znają/są wegetarianami - niepotrzebne skreślić i może ich wiadomości o viscie jak najbardziej zainteresują. @macdawido - podziwiam Twoją wiedzę w tej materii i dziękuję, że się nią z nami podzieliłeś, jednak uszanuj również windowsową "piaskownicę" i nie rozwalaj wiaderek i foremek. A do wszystkich, którzy uważają, że Wielkanoc jest lepsza od Bożego Narodzenia, załóżcie nowy topic i tam dyskutujcie. Nie ukrywam, że chętnie poczytam. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 05:55 |