![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do was pytanie, Microsoft nie chce mi odpowiedzieć i każe czekać na oficjalne info.
A ja chciałbym się dowiedzieć, może wiecie, albo nawet jesteście wstanie podać linki gdzie pisze cokolwiek więcej poza microsoftowym bełkotem, albo komentarzami nic niewnoszącymi. Ja osobiście(zawsze to robie przed nowym wydaniem), mocno się napaliłem na viste. Prawdopodobnie, jak przy każdej wersji od 3.11 rozczaruje się . Vista będzie jak polskie gry komputerowe (zacofane i ze strasznymi wymaganiami). Ale to są moje podejrzenia, może macie jakieś info. (kurde pamiętam jak rozbudowałem swój komputer z 2mb ramu do 8 a potem 32 żeby 95 ładnie chodził ). // Poprawiłem - jeżeli dalej są to już wina Worda nie moja:P każe - kazać a nie karze - karać - DeyV Ten post edytował DeyV 17.03.2006, 18:20:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-> anas
Fakt moze przesadzilem w poziome, przepraszam anas jesli urazilem. Fakt pare rzeczy M$ zrobil fajnie i okay, ale zdecydowana wielosc oprogramowania niestety nie jesli uwazasz inaczej twoje zdanie i prawo. Ale mowisz i przedstawiasz to tak jakby to wlasnie oni byli bogiem - choc na blaszakach w duzej mierze sa. W kazdym razie tu zakonczymy watek porownawczy - pewnie bedzie okazja wrocic. Jesli jestes takim wielkim wdrozeniowcem i specem IT (jak cie rozumiem) zainteresuj sie tematem MacOS X Serve - specjalne wersje makow i OS X do sieci i systemow. A przy tej okazji dowiesz sie na lamach wielu stron jak wiele gigantow i wielkich firm juz sie przesiadlo- glownie na zachodzie bo tak jak proszki do prania zrzucane do polski w gorszej jakosci tak i ze sprzetem u nas jest mocno do tylu. X Serve to naprawde niezla i nie droga rzecz jak na swoje mozliwosci. Zachecam do poglebiania wiedzy IT. Mysle ze - tak jak u nas w firmie gdzie serwer stal niegdys na Linuxie a potem zmienilismy na X (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) bylo ogromnym skokiem i praktycznie w 100% zniknely problemy z siecia, mieszanymi systemami w sieci no i co wazniejsze stabilnoscia i szybkoscia pracy. Aplikacje fajne jakie wymieniales sa fajne ale a Aple tego typu rzeczy sa na porzadku dziennym od lat. Moze nie 100% wszystko ale sa i nikt sie tym nie jara bo to normalne. I na tym rzecz polega. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 02:44 |