![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do was pytanie, Microsoft nie chce mi odpowiedzieć i każe czekać na oficjalne info.
A ja chciałbym się dowiedzieć, może wiecie, albo nawet jesteście wstanie podać linki gdzie pisze cokolwiek więcej poza microsoftowym bełkotem, albo komentarzami nic niewnoszącymi. Ja osobiście(zawsze to robie przed nowym wydaniem), mocno się napaliłem na viste. Prawdopodobnie, jak przy każdej wersji od 3.11 rozczaruje się . Vista będzie jak polskie gry komputerowe (zacofane i ze strasznymi wymaganiami). Ale to są moje podejrzenia, może macie jakieś info. (kurde pamiętam jak rozbudowałem swój komputer z 2mb ramu do 8 a potem 32 żeby 95 ładnie chodził ). // Poprawiłem - jeżeli dalej są to już wina Worda nie moja:P każe - kazać a nie karze - karać - DeyV Ten post edytował DeyV 17.03.2006, 18:20:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Dobra - panowie - mniej emocji..
Swoją drogą - ja poczułem się prawie przekonany. Niestety - fakt - wielowątkowość w Windowsach jest fatalna. Nie wiem co prawda, czy to wina architektury sprzętu, czy systemu, jednak efekty są wyraźne. I choć duża ilość ramu w pewien sposób uzupełnia te braki, to jednak chyba jeszcze dużo czasu upłynie, zanim PC z Win XP na pokłądzie będzie w stanie renderować grafikę, konwertować film i jeszcze odpalić jakąś grę w tle. I nie sądzę, by wpływ mialo to, że w Macu masz zestaw dual - w końcu testy rozwiązań PC'towych pokazują, że płyty dual z Intelem/Amd w PC dają chyba nie wiecej niż 50% wzrostu mocy. Skądś jednak ta różnica się bierze... Czy to czas na maca? Kto wie.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 19:06 |