![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do was pytanie, Microsoft nie chce mi odpowiedzieć i każe czekać na oficjalne info.
A ja chciałbym się dowiedzieć, może wiecie, albo nawet jesteście wstanie podać linki gdzie pisze cokolwiek więcej poza microsoftowym bełkotem, albo komentarzami nic niewnoszącymi. Ja osobiście(zawsze to robie przed nowym wydaniem), mocno się napaliłem na viste. Prawdopodobnie, jak przy każdej wersji od 3.11 rozczaruje się . Vista będzie jak polskie gry komputerowe (zacofane i ze strasznymi wymaganiami). Ale to są moje podejrzenia, może macie jakieś info. (kurde pamiętam jak rozbudowałem swój komputer z 2mb ramu do 8 a potem 32 żeby 95 ładnie chodził ). // Poprawiłem - jeżeli dalej są to już wina Worda nie moja:P każe - kazać a nie karze - karać - DeyV Ten post edytował DeyV 17.03.2006, 18:20:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm a to ciekawe, bo ja blaszaka wymieniam co 5-6 lat, w czasie tego co najwyżej dodaje ramu. (średno statystycznie). W czasie tego okresu równierz niemam problemów technicznych. Wymieniam go bo generacja pc się zmienia.
Ale jakoś niechce mi się wierzyć że na macu sprzed 5-6 lat odpalisz (przykłąd) najnowsze gry. No poporstu niechce mi się wierzyć (jeżeli to prawda też się przesiąde (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) ). Najdłużej blaszaka którego miałem to chyba łącznie 9 lat, była to 386 po 7 latach zmieniona na 486. I potrafi pracować dalej, tyle że niewiem po co:P. A z Macami jest prosta sprawa, którą zauważono jakiś czas temu. Powiedź czemu na ulicy ludzi nie jeżdzą samymi Audikami i Mercami, bądz Rolsami? Czemu jeżdzą tanimi autami? Bo cena robi swoje. Z jakiegoś powodu światowy rynek wybrał jako główną swoją ceche, cene a dopiero potem jakość. Tak samo jest i z tymi, co z tego że mac jest we wszystkim lepszy skoro w jego cenie moge mieć 2 albo 3 pecety?. To jest kwestia dla której to M$ i kompy typu PC, rządzą... I dlaczego Mac mimo swojej lepszości jest w szarym tyle jeżeli chodzi o ilość sprzedaży. a reszta linuchów.... no jest poporstu zbyt trudna dla zwykłej pani z księgowości. Ja cały czas nie przecze że Mac jest lepszy bo jest, rozważam czemu mac jest w ilości sprzedaży daleko za PC i zaznaczam cena za 6,5 koła, moge sobie kupić 3 blaszaki, albo 2 mocno wypasione. A 4-5 lat to raczej standart żywota komputera więc tym argumentem jakoś mnie nie przekonujesz. Dla zwykłego użytkownika możliwości sieciowe, wind są absolutnie wystarczające. Powiem więcej dlamnie są wystarczające jak na potrzeby domowo/biurowe, nawet jak na prosty serv www. Też kupiłem 2 lata temu blaszaka.. i nie widze nadal potrzeby zmieniania w nim czego kolwiek i też mam 512 ramu. .... twoja kolej:P Ten post edytował DeyV 5.04.2006, 19:07:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 19:05 |