![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do was pytanie, Microsoft nie chce mi odpowiedzieć i każe czekać na oficjalne info.
A ja chciałbym się dowiedzieć, może wiecie, albo nawet jesteście wstanie podać linki gdzie pisze cokolwiek więcej poza microsoftowym bełkotem, albo komentarzami nic niewnoszącymi. Ja osobiście(zawsze to robie przed nowym wydaniem), mocno się napaliłem na viste. Prawdopodobnie, jak przy każdej wersji od 3.11 rozczaruje się . Vista będzie jak polskie gry komputerowe (zacofane i ze strasznymi wymaganiami). Ale to są moje podejrzenia, może macie jakieś info. (kurde pamiętam jak rozbudowałem swój komputer z 2mb ramu do 8 a potem 32 żeby 95 ładnie chodził ). // Poprawiłem - jeżeli dalej są to już wina Worda nie moja:P każe - kazać a nie karze - karać - DeyV Ten post edytował DeyV 17.03.2006, 18:20:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale o jakim braku stabilności mówiecie?.
Dobrze utrzymany Windows jest bardzo stabilny. Problematyka moim zdaniem to raczej rodzaj użytkowników siadających przed Winde a Linucha czy Tigera. Na własne oczy widziałem, jak kolejno wieszały się Linuxowe dystrubucje, Mandrake 10, fedora 4. Po tym jak moja żona przysiadywała się do tych systemów. Na moim kompie, pracującym zresztą cały czas bo służy jako serv. www, zawieszeń błędów w zasadzie niema, w każdym razie nie pamiętam ostatniego. I spokojnie sobie pracuje bez przerw, ostatnio restarotowałem go po zainstalowaniu uaktualnień i tylko dlatego, a było to ponad miesiąc temu. Komp jest cały czas wykorzystywany, ściągane są różne rzeczy na niego odpalane gry.... Niema z nim żadnych problemów. Nie trwierdze że Tiger czy dobre dystrybucje sa mniej stabilne, wręcz przeciwnie. Ale twierdzenie że Xp jest niestabilny jest poprostu niesłuszne. Owszem można było to zarzucić 98. Testem stabilności, moim zdaniem powinno być puszczanie zwykłych userów na te systemy. Co jak wiemy nie jest specjalnie praktykowane, bo linuchy nie są proste, a tiger i produkty jabłkowe, są poporstu dużo droższe stąd zwykli śmiertelnicy poporstu do nich nie zasiadają i ich nie psują. (Założe się że wypadły by lepiej niź Winda, ale nie chodzi tu o wyścig w mojej wypowiedzi, a raczej pokazanie że Winda wcale niejest taka zła jak o niej piszą). Ten post edytował DeyV 4.04.2006, 20:21:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 03:35 |