![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, przychodze do was z problemem dotyczącym błędnego zapisu w pliku. Napisałem sobie moduł edycji menu, lecz wielokrotnie skrypt nie potrafi dobrze zapisać pliku.
Wyskakuje mi błąd: Kod Warning: fopen(menul.txt): failed to open stream: Permission denied in /home/miten/domains/gothic.funday.pl/acp/edit_menu.php on line 14 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/miten/domains/gothic.funday.pl/acp/edit_menu.php on line 15 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/miten/domains/gothic.funday.pl/acp/edit_menu.php on line 16 Próbowałem rozwiązać ten problem na dwóch serwerach (windowsowym i linuxowym) jednak nic to nie pomogło. Skrypt przedstawiam poniżej.
(IMG:http://forum.php.pl/uwaga.gif) poprawiam --- nospor Ten post edytował nospor 31.03.2006, 13:29:26 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może tak:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 04:42 |