![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do was pytanie, Microsoft nie chce mi odpowiedzieć i każe czekać na oficjalne info.
A ja chciałbym się dowiedzieć, może wiecie, albo nawet jesteście wstanie podać linki gdzie pisze cokolwiek więcej poza microsoftowym bełkotem, albo komentarzami nic niewnoszącymi. Ja osobiście(zawsze to robie przed nowym wydaniem), mocno się napaliłem na viste. Prawdopodobnie, jak przy każdej wersji od 3.11 rozczaruje się . Vista będzie jak polskie gry komputerowe (zacofane i ze strasznymi wymaganiami). Ale to są moje podejrzenia, może macie jakieś info. (kurde pamiętam jak rozbudowałem swój komputer z 2mb ramu do 8 a potem 32 żeby 95 ładnie chodził ). // Poprawiłem - jeżeli dalej są to już wina Worda nie moja:P każe - kazać a nie karze - karać - DeyV Ten post edytował DeyV 17.03.2006, 18:20:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Temat mnie trochę zaciekawił, przeczytałem sobie trochę o tej Vista'ie, między innymi to i się trochę przeraziłem. Niby to jest nieuniknione, wymagania sprzętowe do systemu operacyjnego i się zgodzę, bo tak było z MS-DOS, Windows 3.11, Windows 98. Z każdym pojawieniem się tego systemu musieliśmy zmieniać sprzęt na to coraz lepszy. Jednak zastanawiam się czemu w systemach firmy Microsoft, nie ma opcji dla słabszych komputerów? Aby system zainstalował się w wersji Lite bez tych wszystkich wodotrysków, aby nawet na słabszych komputerach śmigał? I tak samo widzę, gry komputerowe, takie Prince of Persa: Sands of Time, nie uruchomiło mi się ponieważ nie miałem Pixel Shader'a, ale nie wierzę, aby nie dało się zrobić gry przez programistów tak, aby chodziła na starszych komputerach bez tej technologi ... Jednak niektórzy programiści myślą o użytkownikach - w EA, taki NFS: Underground chodzi bez tego, i równie dobrze wykorzystuje tą technologię. A wymagania jakiejś najnowszej dystrybucji linux'a? ... Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 05:55 |