![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do was pytanie, Microsoft nie chce mi odpowiedzieć i każe czekać na oficjalne info.
A ja chciałbym się dowiedzieć, może wiecie, albo nawet jesteście wstanie podać linki gdzie pisze cokolwiek więcej poza microsoftowym bełkotem, albo komentarzami nic niewnoszącymi. Ja osobiście(zawsze to robie przed nowym wydaniem), mocno się napaliłem na viste. Prawdopodobnie, jak przy każdej wersji od 3.11 rozczaruje się . Vista będzie jak polskie gry komputerowe (zacofane i ze strasznymi wymaganiami). Ale to są moje podejrzenia, może macie jakieś info. (kurde pamiętam jak rozbudowałem swój komputer z 2mb ramu do 8 a potem 32 żeby 95 ładnie chodził ). // Poprawiłem - jeżeli dalej są to już wina Worda nie moja:P każe - kazać a nie karze - karać - DeyV Ten post edytował DeyV 17.03.2006, 18:20:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fest ze sa ludzie ktorzy sie tym jarają... Przeciez to kolejny bubel.. nic nie wniesie oprocz mnostwa wodotryskow i nic poza tym. Nowe bugi itp. Nie zdziwie sie jesli wsadza tam tyle programow zabezpieczajacych ze nawet swoich starych empetrójek nie posluchasz. a kompa nie wlaczysz jesli nie skontaktujesz sie z przedstawicielem MS.
Ja zostaje przy XP, nie mam zamiaru wydawac kolejnych pieniedzy na program z ktorym kupa innych nie bedzie współgrać (do czasu), ani na sprzet ktory by to wszystko uruchomił. Zaraz ktoś powie ze wszystko bedzie mozna wylaczyc... ale wtedy to bedzie zwykły winXP. Wiec ja wole zostac przy tym co mam. A wszyscy co sie jarają Vistą... ... Pozdro (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 00:57 |