![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Na początek pytanie czy naprawde zaleca się stosowanie DIV'ów zamiast tabel ? Drugie pytanie konkretnie o div'y Daje to efekt taki (IMG:http://kuziu.dmkproject.pl/work/div.gif) Moje pytanie jak zrobić by lewy dostosowywał swą wysokość do prawego ? Chodzi mi o to ze tekst w prawym będzie zmiennej długości i chciałbym aby lewy sie do niego dostosowaywał. Gdy dam 100% to rozszerza się na całe okno =[ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(Kuziu @ 2006-03-27 14:58:57) Tak tak tylko na tej stronie jest stały wygląd strony a ja będę miał dynamicznie dodawane newsy. Co powoduje rozciąganie... Nie wiem czy stosowanie tego tricku z 20000px paddinga i marignesu na minusie jest dobrym wyjściem. Czy to nie jest przejście z tabel na divy z którymi jak widać są problemy i trzeba się uciekać do sztuczek... =[ Eh... ja nie stosuje zadnych marginow 2000 i wszytko mi pieknie dziala... jestes chyba leniwy az do tego stopnia ze nie czytasz co pisze w postach.... napisale u gory jak rozwiazac zeby byly rowne te divy, to po 1... po 2 podalem ci linka do strony.. jak jestes taki leniwy ze nawet nie chec ci sie czytac/sprobowac to poco wogole zakladasz temat...? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 18:23 |