![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzieee!
Trzymajcie się z daleka od Unreal Tournament 2003. Nie wiem czy ktoś pamieta pierwsze UT, miało ono dobrą grafikę i wspaniały, niepowtarzalny klimat (chodzi mi o grę z botami). UT2003 natomiast jest największym gniotem w jaki grałem od dawna... Jest nudny jak flaki z olejem, ładuje się tygodniami, nagrzewa procesor do 50 stopni a w zamian nic nie daje!!! Napiszcie przed jakimi grami i programami jeszcze się trzeba wystrzegać. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2002 Skąd: Gliwice/Radomsko/Szczepocice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Lekko rozczarowało mnie także SimCity 4 - owszem grafika wspaniała, ale przy większych miastach Athlon 2200 i 512RAM to za mało aby dąło się grać... Szkoda, bo jestem wielkim fanem całej serii SimCiy. Ale tak czy tak dla mnie to jest najlepsza strategia! Pamieta ktoś jeszcz SimCity classic i te wielkie emocje :-) przy graniu?
Jak Godzilla łaził mi po dzielnicy willowej? Wole krwiste strategie (Medieval) a w SimCity niestety nie było za dużo ofiar (chyba że obudził się wspomniany jaszczur). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:01 |