![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wirtualna ściana to miejsce, gdzie każdy będzie mógł dodać własny plakat reklamujący jego impreze. Taki plakat będzie jednocześnie odnośnikiem do strony zawierającej dodatkowe informacje o promowanym wydarzeniu.
Wirtualna ściana będzie częścią większego projektu który tworzę, DziejeSie.pl Proszę o ocenę zarówno pomysłu, wykonania jak i designu. ------------------------------------------- Pod tym samym adresem dostępna jest już druga wersja mojej ścianki. Dodane możliwości to: definiowanie tagów dla każdego plakatu oraz wyszukiwarka tych tagów, a także RSSy Zapraszam więc na Imprezy, koncerty, plakaty Ten post edytował Vengeance 16.04.2006, 17:16:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Vengeance @ 2006-03-20 23:15:45) A i tak wszystko kończy się na tym, że nie mam nikogo kto byłby w stanie wykonać coś pożądnie we flashu, dlatego go nie stosuję :] No i trzeba bylo tak od razu zamiast wzdrygiwania sie jakby Ci ktos proponowal 100 spirytusu bez popitki. Oczywiscie argument szybkosci dostepu do informacji mnie przekonuje. Co do opisow jestem za, jednak nikt nie mowi, ze ta opcja musi byc obowiazkowa. Proponuje przesowac na wierzch plakaty z opisami, a plakaty leniwych pod spod. Mozesz tez zrobic (w przyszlosci) plakaty sponsorowane - zawsze na wierzchu. Mozna tez zrobic drag and drop choc bardziej przydatna bylaby opcja usowania plakatow, ktore nas nie interesuja i pozostawienie na scianie droga eliminacji tylko tego co jest ciekawe. W ciasteczku moznaby zapisywac ktore plakaty uzyykownik ukryl i nie wyswietlac mu ich przy kolejnej wizycie. Naturalnie musialoby sie pojawic cos takiego jak przywrocenie ukrytych pozycji. Wszystkie powyzsze uwagi to luzne pomysly wymyslone na predce i nie przemyslane pod wzgledem ich zasadnosci, ale moze cos uznasz za przydatne. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 17:36 |