![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wirtualna ściana to miejsce, gdzie każdy będzie mógł dodać własny plakat reklamujący jego impreze. Taki plakat będzie jednocześnie odnośnikiem do strony zawierającej dodatkowe informacje o promowanym wydarzeniu.
Wirtualna ściana będzie częścią większego projektu który tworzę, DziejeSie.pl Proszę o ocenę zarówno pomysłu, wykonania jak i designu. ------------------------------------------- Pod tym samym adresem dostępna jest już druga wersja mojej ścianki. Dodane możliwości to: definiowanie tagów dla każdego plakatu oraz wyszukiwarka tych tagów, a także RSSy Zapraszam więc na Imprezy, koncerty, plakaty Ten post edytował Vengeance 16.04.2006, 17:16:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ad 1. Dobry pomysł , ale po kliknięciu kruciutki opis i powiększony plakat a nie przenosiny na inną stronę . nie musisz go umieszczać na swoim serwerze, można chyba pobrać go z innego serwera.
Ad 2. Górna połowa strony bardzo mi się podoba, ale faktycznie można by pomyśleć nad jakimś ciekawym efekcie we flash'u (nie taki zły na jakiego wygląda) natomiast co do dolnej połowy strony to chyba lepiej by wyglądała tak jak tu Obrazek (moja mała przeróbka, przepraszam za rozmiar) Ogólnie całkowicie nie zgadzam się z twoją opinią na temat flash'a uważam że robienie w nim całej strony jest faktycznie "złe" (chociaż można czasami się miło zaskoczyć strona widziałem jeszcze lepszą i całą we flash'u ale nie moge jej znaleźć). Jakkolwiek stosowanie niewielkich animacji nie ujmuje niczego stronie a wręcz przeciwnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 11:11 |