![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Radomsko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
otoz, mam problem, nie jestem zabardzo wtajemniczony jak zrobic zeby:
w nowo otwartym oknie znajduja sie emotikonki i teraz, chcialbym aby po nacisniesiu na jaksac z nich ona wstawiala sie do formularza w oknie matki cos w podobie jak dodawaie nowego komentarza na forum forum jesli mozecie to odajcie gotowy scrypt, bo z javy to ja zielony jestem ;] Ten post edytował banpl 13.02.2006, 17:00:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na javascripcie sie prawie w ogole nie znam, niestety nie mam czasu teraz (ucze sie php i javy)... Chodzi mi o skrypt, ktory bedzie dzialal tak:
mam formularz (textarea), obok przycisk, powiedzmy "B". zaznaczam sobie w formularzu kawalek tekstu i klikam w "B" i na poczatku i koncu zaznaczenia dodaje mi sie odpowiednio bbcode [ b] oraz [ /b]. Zupelnie jak w tym forum:). Sledzilem niby te skrypty ktore sa tu wykorzystywane, ale to dla mnie za skomplikowane (nie znam na tyle javascriptu). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 10:25 |