![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oddaj głos.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A czy wrzucam do kapelusza...? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Zadko, prawie wcale - wole pojsc do sklepu kupic chleb i dac - ale nie robie tego zawsze, to nie jest moje motto zyciowe (pomagac) - robie to jak wiekszosc ludzi z zalu badz jak juz pisalem dla siebie(wlasnego sumienia)...
Może tym razem i ja się narażę, ale uważam, że większość ludzi daje do puszki czy kapelusza kasę, żeby uspokoić swoje sumienie. A prawdziwie potrzebujących, którzy żebrzą na ulicy jest mało - przykład napisałem wyżej. Cytat Ale traktuje wszystkich tak samo czy jest to kobieta z dzieckiem, czy pijak, czy nacpany 17latek...
A ja nie. Żebrzącą (bo o to chodziło?) kobietę z dzieckiem bym ominął - mnie już to nie rusza, pijaka także, ale naćpanego 17-latka to bym chętnie w mordę walnął (gdybym umiał szybko biegać). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 06:47 |