![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ustawić w
tak aby pobierał dowolne pliki narazie mam coś takiego gdzie to
Przy wysyłaniu wywala mi błąd Stringa Kod Language string failed to load: file_accesslicense.txt Jak zrobił bo niewiem defakto jak tego stringa zbudować, dla dowolnych rozszeżeń dla pliku. Ten post edytował Wykrywacz 15.03.2006, 12:24:36 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A już się przyznaje. [$key]
Kopiowałem już nie pamiętam czy z jakiegoś przykładu od nospora czy od kogoś innego. Niemam pojęcia do czego to jest naprawde jestem początkujący (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) , ale staram się. Teraz niemam szans sprawdzić funkcji copy(), bo mi kompa zabrali. Czy trójwymiarowa Tablica tworzona jest przez to że są trzy
Czy to nie o to chodzi. I czy dobrze że daje tu tablice 3 wymiarową jeżeli jest inaczej niż myśle wyżej. Dobra już wiem, do czego to jest
jeżeli msię nie myle to jest właśnie to co trzeba wsadzić do
Tyle że jak wsadziłem tam wczesnie samo czyli
To wywalało błąd Kod CODE Language string failed to load: file_accessl Jak napisałem zbyt chaotycznie to powiedzcie jakoś to poprawie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 08:45 |