![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oddaj głos.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
DeyV: ale pojechałeś... Ale nie sposób nie stanąc po Twojej stronie.
Swoją drogą jestem ciekaw, czy Teodor wrzuca każdemu żebrakowi pieniążek do kapelusza... Parę dni temu jechałem do mojej lubej.. na dworcu w katowicach uśmiechnąłem się na widok chłopaka w naszym (no.. Waszym) wieku. Grał na gitarze siedząć w smrodzie naprzeciwko szalety. Nie dośc, ze grał i śpiewał dobrze (jak na moje tepe ucho), to jeszcze miał kartkę.. Czystą, wypisana kaligraficznym prawie pismem Cytat Wolę grac niż kraśc W momencie, gdy z mojej ręki do jego etui na gitarę wpadała moneta, chłopak uśmiechnął się jak do starego przyjaciela.
Takim ludziom pomogę zawsze. Ćpunom, degeneratom i moralnym zerom nie podam nawet ręki. Dlaczego? Bo każdy sam decyduje o swoim losie. Kazdy ma możłiwość coś zrobić. I nawet jeśli jest sie już na dnie, nożna spróbowac się odbić. Jak mawiał poeta Cytat Póki żyję, nie tracę nadziei
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 17:35 |