![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam,
czy istnieje sposob odwolania sie do wszystkich elementow z tej samej klasy? przyklad: proszę używać poprawnego bbcode poprawiam revyag chcialbym jednym poleceniem zmienic np. kolor tekstu we wszystkich divach, wszystkie sa w tej samej klasie, wiec podejrzewam ze jest na to jakis sposob, niechcialbym nadawac im id bo jesli bedzie ich 100 to robi sie problem z gory wielkie dzieki za wszystkie sugestie pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no ale co mi to da, ja chce zmienic kolor tekstu we wszystkich divach w calym dokumencie a nie tylko w cont1, czy cont2, a podawanie wszystkich wskaznikow mija sie z celem bo jak napisalem tych divowo-cont moze byc np 100, pozatym co jesli wewnatrz diva z cont1 oprocz divow wewnetrznych bedzie jeszcze tabela, to w funkcji js w cont mam nie tylko divy ale i tabele w ktorej nie chce zmienic koloru tekstu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 02:30 |