![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
taki kod wywala mi blad Kod Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/soonhost/public_html/tury.php on line 35 Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/soonhost/public_html/tury.php on line 36 w tej tabeli mam tylko jeden rekord . nie wiem dalczego to nie dziala... przeciez nie ma tu nigdzie zadnego bledu ... prosze o pomoc Ten post edytował Balon 9.03.2006, 19:08:57 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdzilem... działa :/
przerobilem kod tak ale nadal nie dziala... a zapytanie ma jak na teraz chyba najprostsza mozliwa forme zapytania do bazy... i nadal nie działa Mike_Mech ja przeksztalcilem kod w inny sposob i nie chce juz zmieniac go spowrotem bo bede musial zmieiniac reszte... ale to jest niemozliwe ze takie zapytanie nie dziala... Ten post edytował Balon 9.03.2006, 20:27:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 09:09 |