|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie wiem czy moje pytanie sie powtarza ale mam taki problem:
Na jednej ze stron mam taki odsylacz: Zmienna ta to nazwa uzytkownika np. uzytkownik = White
Do tej pory wszystko jest ok w linku przesylany jest odpowiedni uzytkownik. Natomiast na stronie user.php mam:
Otoz chcialbym by moc wyszukac odpowiedni wiersz i kazdy rekord z danej kolumny przyporzadkowac pod zmienne jak wyzej. Wiersz ten chcialem zrobic by byl rozpoznawany po rekordzie w kolumnie NICK. Jesli taki napotka to zeby wszystkie wartosci z tego wiersza wpisal w te zminne ktore pozniej odpowiednio w kodzie moglbym wypisac. Natomiast w tej chwili nie dzieje sie nic. Nie wyskakuje ani blad ani tez zadna wartosc dla tych zmiennych. Juz sobie poradzilem.. Otoz blad byl taki:
Moze sie to komus przyda... Ten post edytował White 28.02.2006, 14:29:14 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Dzieki wielkie... napewno i oto zadbam... ale najwazniejsze ze dziala to co chcialem uzyskac (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
White Wyszukiwanie i wyswietlanie 28.02.2006, 14:03:58
DawidF Przecież przekazujesz zmienną $tab w adresie,... 28.02.2006, 14:35:43 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 8.08.2026 - 22:46 |